Κίνηση για Αγιόθε ο Ολυμπιακός

Κίνηση για Αγιόθε ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κίνηση για Αγιόθε ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μίτσελ εμφανίζεται να έχει δώσει το «ok» για τον Αγιόθε Πέρεθ της Τενερίφης κι ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την απόκτησή του.

Εκτός από τον Αλμπέρτο Μποτία που φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για τον αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά σε περίπτωση που τελικά πουληθεί ο νεαρός αμυντικός, ακόμα μία περίπτωση «παίζει» δυνατά όπως όλα δείχνουν από την ισπανική αγορά για τους πρωταθλητές.

Ο λόγος για τον Αγιόθε Πέρεθ της Τενερίφης, που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στη Segunda Division με 16 γκολ και 7 ασίστ. Ο Χουάνχο Λορένθο είναι αυτός που ξεχώρισε τον 21χρονο επιθετικό και σύμφωνα με τον «Γαύρο» ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμφωνεί στην απόκτησή του. Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών φαίνεται ότι έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για τον νεαρό παίκτη και γίνονται προσπάθειες από τους πρωταθλητές να τον κάνουν δικό τους, έχοντας όμως ισχυρό αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα