Κασάμι στην Αθήνα, έτοιμο το deal!

Κασάμι στην Αθήνα, έτοιμο το deal!

Κασάμι στην Αθήνα, έτοιμο το deal!

bet365

Έτοιμος να ολοκληρώσει το deal με τον Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες! Η περίπτωση Εσιέν...

Ο Κασάμι είναι στην Ελλάδα, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και το deal είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών. Ο παίκτης θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα, έχει πάρει εξαιρετικές πληφορορίες και οι δυο πλευρές είναι έτοιμες για υπογραφές, χωρίς πάντως κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή να επιβεβαιώνεται. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι στην Ελλάδα, ενώ φήμες μιλούν για επαφές και με άλλον παίκτη που έχει προτείνει στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δουλεύει και άλλες περιπτώσεις με απόλυτη μυστικότητα και ανάμεσα σε αυτές φέρεται να είναι και ο Εσιέν. Το γεγονός πως μόνο η Μπεσίκτας είναι... απέναντί του κάνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση λίγο πιο εύκολη, με τον παίκτη να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οσον αφορά τον Ρέγιες, ο Μίτσελ θέλει, ο παίκτης το σκέφτεται, αλλά η περίπτωσή του μόνο δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί. Το ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μίτσελ, είναι πλεονέκτημα, ωστόσο ο Ισπανός δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αποχωριστεί την Πριμέρα. Στο θέμα του Μασάντο, ο Πορτογάλος αποτελεί... παρελθόν και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η νέα του ομάδα, όχι όμως με τα χρήματα που ανέφεραν οι Ιβηρες (Οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ).

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο προφίλ του Κασάμι στο Facebook. Δείχνει τον Ελβετό μαζί με τον ατζέντη του στο γεύμα των γενεθλίων του επί αθηναϊκού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα