Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Νίκος Τσιώκος
Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

bet365

Περισσότερο αγγαρεία θύμιζε το ματς στον Ταύρο μεταξύ Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία.

Το ματς που έγινε στον Ταύρο μεταξύ του ουραγού Φωστήρα και του Ηρακλή Ψαχνών ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στη Football League και τη νέα σεζόν. Έτσι, ήταν περισσότερο αγγαρεία για τους παίκτες των δύο συλλόγων, ήταν κακό, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες.

Οι πιο αξιόλογες του Τεγούση στο 41' για τους γηπεδούχους, που έκανε προσωπική ενέργεια και μακρινό σουτ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Αγγελόπουλου, και η εκτέλεση φάουλ του Παληγεώργου στο 70' για τους φιλοξενούμενους, η οποία κατέληξε στα χέρια του Γιαννιώτη.

Οι συνθέσεις

Φωστήρας (Σ. Φαντερμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Τεγούσης, Ρουγκάλας, Γαρουφαλιάς (59' Μουστόγιαννης), Λύρας (46' Μπαστάνης Θ.), Μακρίδης (73' Μπαστάνης Γ.), Σεχολάρι, Λεοντίου, Ζιαμπάρης, Εμέκα.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (76' Καλαϊτζίδης), Πατσατζόγλου Β., Πατσατζόγλου Χ. (46' Πετρούσης), Κρητικός, Βιγιαρέχο, Παληγεώργος, Σταματής, Ντινιωτάκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα