Mundial 2014: Ρούνεϊ: «Η καλύτερη Αγγλία των τελευταίων ετών»

Gazzetta team
Mundial 2014: Ρούνεϊ: «Η καλύτερη Αγγλία των τελευταίων ετών»

bet365

Η τωρινή Αγγλία είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στα νέα παιδιά που βρίσκονται στην αποστολή των «λιονταριών».

«Αυτή είναι η καλύτερη εθνική Αγγλίας που έχω παίξει ποτέ. Μοναδική αδυναμία είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που δεν έχουν καμία αληθινή εμπειρία από ποδοσφαιρικά τουρνουά», τόνισε ο 28χρονος άσος στην «Daily Mirror». Επιπλέον, επισήμανε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την πορεία της Αγγλίας στα γήπεδα της χώρας του καφέ, γεγονός που το χαρακτηρίζει πλεονέκτημα για τους ίδιους, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τους ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον Ρόι Χότζον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Δε νομίζω πως μπορεί να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί με την Αγγλία στην Βραζιλία και γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορούμε να κάνουμε τεράστια πορεία στο τουρνουά, να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και να τους ξαφνιάσουμε όλους», υποστήριξε ο Ρούνεϊ και κατέληξε, λέγοντας:

«Κοιτάζω σε παιδιά όπως τον Ντάνιελ Στάριτζ, τον Λούκ Σο και τον Άνταμ Λαλάνα και δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος σχετικά με αυτά που μπορούμε να κάνουμε».

 

Τελευταία Νέα