Διαψεύδει η Μπενφίκα για Φαν Βολφσβίνκελ

Διαψεύδει η Μπενφίκα για Φαν Βολφσβίνκελ

bet365

Ο Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ που φέρεται να απασχόλησε και τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπενφίκα, όπως ξεκαθάρισαν οι Ίβηρες με ανακοίνωσή τους.

Ανακοίνωση σε αρκετά σκληρό ύφος τόσο για μάνατζερ όσο και για ΜΜΕ εξέδωσε η Μπενφίκα. Αφορμή η... επιμονή των Μέσων να συνδέουν την ομάδα με τον Φαν Βολφσβίνκελ της Νόριτς και τον Ντερλέϊ της Παραναένσε. Πιο αναλυτικά: «Ως Μπενφίκα παρατηρώντας τον Τύπο το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε μία ατελείωτη... παρέλαση ονομάτων παικτών που είτε έχουν υπογράψει σε εμάς σύμφωνα με τα ΜΜΕ είτε ενδιαφερόμαστε.

Η εκτίμηση, το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες είναι δουλειά των δημοσιογράφων και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό, όμως ο Τύπος θα πρέπει να κατανοήσει σε όλη αυτήν την διαδικασία πως πολλοί ατζέντηδες, επικεφαλείς ομάδων, άτομα του περιβάλλοντος των παικτών ή άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο, αρέσκονται στο να ανακατεύουν τα πράγματα. Στο να μπερδεύουν, να αποπροσανατολίζουν και να επιδιώκουν να δημιουργούν υπεραξία για τους πελάτες τους ή τους παίκτες τους χρησιμοποιώντας διάφορες ομάδες. Και φτάνουμε στον λόγο που βγαίνει αυτή η ανακοίνωση.

Την Παρασκευή δημοσιεύτηκαν στον Τύπο ονόματα που υποτίθεται πως μας απασχολούν. Δεν θα αμφισβητήσουμε την αξία των παικτών αυτών όμως η πραγματικότητα είναι πως οι Βολφσβίνκελ και Ντερλέϊ δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου μας. Η Μπενφίκα θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στους στόχους της και όχι σύμφωνα με το τι θέλουν ορισμένοι μάνατζερ».

 

Τελευταία Νέα