«Δεν υπάρχει θέμα Ρομπίνιο»

«Δεν υπάρχει θέμα Ρομπίνιο»

bet365

Ο Ολυμπιακός διέψευσε πως ασχολείται με τον Ρομπίνιο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται πλέον θέμα με Φορτούνη. Τι διευκρινίστηκε για Μανωλά.

Στο Λιμάνι ξεκαθάριζαν πως «δεν υπάρχει θέμα Ρομπίνιο» αναφερόμενοι στις πληροφορίες που υπάρχουν από την Βραζιλία για τον έμπειρο παίκτη. Εκτός των άλλων επισημάνθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει τον Κώστα Φορτούνη και πως δεν ασχολείται αυτήν την στιγμή με την περίπτωσή του. Βάσει των όσων έχουν διαρρεύει είναι επιλογή Μίτσελ να μην προχωρήσει στο τελικό στάδιο η μεταγραφή του νεαρού διεθνούς μέσου στους ερυθρόλευκους. Ο Φορτούνης πάντως είχε βρεθεί μία ανάσα από τις υπογραφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πέραν των όσων έχουν ανακύψει για τις προτιμήσεις του Ισπανού τεχνικού για τον Φορτούνη υπήρχε και υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων από Γερμανία και Ελλάδα ενώ ήταν στην... μέση και η Καϊζερσλάουτερν με συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις. Επιπροσθέτως αυτό που τονίστηκε ακόμα είναι πως ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει κάνει δηλώσεις στην O' Jogo, όπως παρουσιάστηκε στο φύλλο της πορτογαλικής εφημερίδας την Παρασκευή.

Και αυτό κυρίως διότι εκτός των άλλων στο πορτογαλικό ΜΜΕ γινόταν μνεία και για τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Ως προς την Adidas και τις πληροφορίες που υπάρχουν για συμφωνία για τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά από μεριάς των ερυθρόλευκων εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει παράπονα για την συνεργασία με την Puma και ενώ το συμβόλαιο με την εν λόγω εταιρεία επρόκειτο να λήξει φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα