Οι τρεις εναλλακτικές του Εσιέν

Οι τρεις εναλλακτικές του Εσιέν

bet365

Τρεις επιλογές που θα τον φέρουν εκτός Ιταλίας έχει για το μέλλον του ο Εσιέν σε περίπτωση που δεν μείνει στην Μίλαν. Οι Ολυμπιακός, Σαουθάμπτον και Μπεσίκτας είναι οι εναλλακτικές του.

Ο ατζέντης του Μίκαελ Εσιέν μίλησε χθες στο Gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του, υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις για το μέλλον του μετά το πέρας του φετινού Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Γκανέζος άσος έχει ως πρώτο του μέλημα να μείνει στην Μίλαν. Εάν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό θα πρέπει να δει και να αξιολογήσει τις επιλογές του. Σε πρώτη φάση η πλευρά του Εσιέν θα μιλήσει με την Μίλαν και κατόπιν τούτου θα κρίνει το πως θα λειτουργήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τον Ολυμπιακό οι πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν και την Μπεσίκτας (που έχει κάνει δυναμικό... μπάσιμο) αλλά και την Σαουθάμπτον να έχουν κάνει κίνηση για τον έμπειρο παίκτη. Ο Εσιέν δεν θέλει να βιαστεί ιδιαίτερα. Θέλει να πάρει τον χρόνο του και να βρει την πλέον ιδανική λύση για την συνέχεια της καριέρας του. Πάντως όσο περνούν οι μέρες τόσο πληθαίνουν οι πληροφορίες στην γειτονική μας χώρα για την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη.

Το κακό για τον Εσιέν σχετικά με την ομάδα της Μίλαν είναι πως δεν έχει πειστεί και τόσο ότι θα πρέπει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Οι εμφανίσεις του διεθνούς άσου με την φανέλα της δεν ήταν τέτοιες ώστε να του διασφαλίσουν δεδομένα ένα νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι». Όποτε την δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

 

SERIE A Τελευταία Νέα