Νικοπολίδης: «Να εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας»

Νικοπολίδης: «Να εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας»

Gazzetta team
Νικοπολίδης: «Να εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την Εθνική Ελλάδος που έχει επιτύχει ήδη τον στόχο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το αν έχει πετύχει τον στόχο της: «Σαφώς και έχει πετύχει τον βασικό της στόχο. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε φορά, να εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας σε αυτές τις διοργανώσεις. Μπορούν να σκεφθούν το κάτι παραπάνω χωρίς να αγχώνονται. Έχοντας και την τύχη με το μέρος μας είναι εφικτό να προχωρήσουμε».

Για την αποστολή μας κόντρα σε Ακτή Ελεφαντοστού, Κολομβία και Ιαπωνία: «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες με διαφορετικές κουλτούρες. Η Ακτή είναι πρωταθλήτρια Αφρικής και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Η Κολομβία έχει ποιοτικούς παίκτες, όμως δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει το αστέρι της, ο Φαλκάο. Πολλά θα κριθούν από τη δική μας απόδοση, αν και δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα. Όλες οι ομάδες έχουν από 25 τοις εκατό πιθανότητες. Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να έχουν καλή απόδοση, για το καλό του ποδοσφαίρου μας και για το δικό τους».

Για την πορεία της Εθνικής τα τελευταία χρόνια και τη φιλοσοφία της: «Έχουμε δημιουργήσει μια σχολή, η οποία δεν υπήρχε παλιά. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, καθιερώθηκε αυτή η φιλοσοφία από το 2004 και μετά. Έχουν περάσει ομάδες που έπαιξαν πιο επιθετικά, αλλά μπορούμε πλέον ανταγωνιζόμαστε ομάδες από τις καλύτερες του κόσμου».

Για τον βασικό τερματοφύλακας της Ελλάδας τα τελευταίο καιρό: «Θα ήταν καλό να έχει ο βασικός τερματοφύλακας παιχνίδια στα πόδια του. Ο Ορέστης έχει πάρει παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Αποτελεί πρόκληση για αυτόν να δείξει ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας και πως αξίζει να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Δεν χάνεις τα αντανακλαστικά του όταν δεν αγωνίζεσαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα