Mundial 2014: Τα χώνει στην Αγγλία ο Μπαλοτέλι!

Gazzetta team
Mundial 2014: Τα χώνει στην Αγγλία ο Μπαλοτέλι!

bet365

Ιταλία και Αγγλία είναι στον ίδιο όμιλο του Μουντιάλ, αλλά σύμφωνα με τον Μάριο Μπαλοτέλι, οι Αγγλοι δεν αποτελούν φόβητρο για τους Ιταλούς.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σϊτι, δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του από το αγγλικό πρωτάθλημα και βρήκε την ευκαιρία να τα χώσει στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας. «Δεν βλέπω την Αγγλία σαν ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κϋπελλο. Εχουν κάποιους καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία. Δεν λέω ότι η Ιταλία είναι το φαβορί αλλά έχουν και τη νοοτροπία αλλά και έμπειρους παίκτες για να κάνουμε την έκπληξη. Δεν πιστεύω ότι η Αγγλία τα έχει αυτά...» είπε ο Μπαλοτέλι στην Daily Mirror.

O επιθετικός της Μίλαν πρόσθεσε: «Εχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν πιστεύω ότι η Αγγλία έχει παίκτες που ξέρουν πως είναι να παίζεις μετά τα προημιτελικά. Στο εναρκτήριο παιχνίδι πάντως πρέπει να σεβαστούμε την Αγγλία για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Εχουν 2-3 καλούς παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα, αλλά νιώθουμε ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για τη διοργάνωση και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα