Στέλνουν Στοχ στο... Λιμάνι!

Gazzetta team
Στέλνουν Στοχ στο... Λιμάνι!

bet365

Ένα αρκετά... τραβηγμένο σενάριο διαρρέουν οι Τούρκοι που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 3.5 εκατ. ευρώ στην Φενέρ για τον Μίροσλαβ Στοχ!

Η Fotospor υπογραμμίζει σε ρεπορτάζ της ότι ο Ολυμπιακός -που επισημαίνει ότι είχε ασχοληθεί και πέρυσι με τον παίκτη- έκανε κίνηση για τον Μίροσλαβ Στοχ, δίνοντας στην Φενέρ το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ! Ένα σενάριο που είναι τουλάχιστον ιδιαίτερα τραβηγμένο. Οι γείτονές μας παράλληλα υπογραμμίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη στο να κρατήσει τον Σλοβάκο με το 1.5 εκατ. ευρώ που προσφέρει. Δεν αποκλείεται πάντως οι Τούρκοι να χρησιμοποιούν τους Πειραιώτες προκειμένου να πιέσουν τον δικέφαλο του Βορρά στο να δώσει πιο πολλά χρήματα για τον διεθνή Σλοβάκο χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα