Γιάγια Τουρέ: «Θα ήταν τιμή να παίξω στην Παρί»

Gazzetta team
Γιάγια Τουρέ: «Θα ήταν τιμή να παίξω στην Παρί»

bet365

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιάγια Τουρέ στην Μάντσεστερ Σίτι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται στις επιλογές του.

Ο Ιβοριανός μέσος δεν φαίνεται να έχει τις καλύτερες σχέσεις αυτή την εποχή με τους «πολίτες» μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στα γενέθλια του. Μέσω του μάνατζερ του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ, έγινε γνωστό ότι άνθρωποι της Σίτι δεν ευχήθηκαν στον Τουρέ για τα γενέθλια του στις 13 Μαΐου και αυτό θεωρήθηκε ως έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του.

Έκτοτε το μέλλον του στην Σίτι μοιάζει αβέβαιο, με τον ίδιο να να κάνει άνοιγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν μέσω του «France Football», Συγεκριμένα δήλωσε: «Όταν σκέφτεσαι τους στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν, πως μπορεί να μην σε ενδιαφέρει ένας σύλλογος όπως αυτός; Η Παρί έχει γίνει μια ευρωπαϊκή δύναμη. Θα ήταν τιμή για μένα να παίξω για έναν τέτοιο σύλλογο μια μέρα… αν μπορώ να φανώ χρήσιμος».

Όσον αφορά του μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Τουρέ κράτησε «κλειστά» τα χαρτιά του και υποσχέθηκε ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, θα τοποθετηθεί δημόσια. «Είναι μια καλή ερώτηση. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, υπάρχουν πολλές φήμες και πολλά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά σαν παίκτης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και ψύχραιμος», τόνισε στο «beIN Sports».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα