ΠΑΟΚ: Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν 2013-14 (vid)

ΠΑΟΚ: Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν 2013-14 (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν 2013-14 (vid)

bet365

Το κανάλι του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε σε ένα video ορισμένα από τα highlights της σεζόν. Δείτε γκολ, χαμένες ευκαιρίες, αποκρούσεις, οργανωμένες επιθέσεις, στιγμές έμπνευσης.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:

Η εξέλιξη της σεζόν 2013-14 που ολοκληρώθηκε δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έφτασε μέχρι το τελικό Κυπέλλου δίχως να καταφέρει να φέρει την κούπα στη Θεσσαλονίκη και κέρδισε δίκαια την πρωτιά στα Play Off μολονότι η ΕΠΟ του στέρησε τη δυνατότητα να παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, πάντως, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσέφεραν θέαμα με τις ατομικές τους ενέργειες και τις ομαδικές τους προσπάθειες. Τo PAOK TV συγκέντρωσε σε ένα βίντεο ορισμένα από τα highlights της σεζόν. Γκολ, χαμένες ευκαιρίες, αποκρούσεις, οργανωμένες επιθέσεις, στιγμές έμπνευσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και εγγραφείτε στο PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα