Φαβορί για το κέντρο της Εθνικής ο Τζιόλης

Φαβορί για το κέντρο της Εθνικής ο Τζιόλης

Νίκος Ρόλλας
Φαβορί για το κέντρο της Εθνικής ο Τζιόλης

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης οτι φαβορί για την θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Στις πρώτες δοκιμές που έκανε ο Φερνάντο Σάντος τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με την βασική εντεκάδα, φαινόταν να μην καταλήξει για το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του αμυντικού χαφ. Αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όμως στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και άλλες δοκιμές, βάζοντας τον Καραγκούνη και οπισθοχωρώντας τον Κώστα Κατσουράνη.

Τις τελευταίες μέρες όμως, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στα πλάνα του, επιλέγοντας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον μέσο της Καϊσέρισπορ. Κάτι που επιβεβαίωσε και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, σε δύο ασκήσεις…

Στην πρώτη, ο Φερνάντο Σάντος φώναξε τον 29χρονο άσο μαζί με τους Μανιάτη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας, προκειμένου να δουλέψουν πάνω στην ομαδική πίεση στον αντίπαλο. Η κίτρινη ομάδα των Τζαβέλλα, Βύντρα, Μόρα, Γκέκα και Αλέξανδρου (μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος) είχε την κατοχή της μπάλας και οι μπλε πίεζαν για να την κλέψουν. Κάτι που δείχνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μεγαλώσει την ομοιογένεια που υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρα, καθώς στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κληθεί να αντιμετωπίσουν εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς.

Στη συνέχεια, όταν ήρθε η ώρα του διπλού ο Τζιόλης έμεινε στην βασική ενδεκάδα, χωρίς ο Πορτογάλος τεχνικός να κάνει την παραμικρή αλλαγή. Βέβαια το διάστημα που μένει μέχρι το ματς με την Κολομβία δεν είναι και τόσο μικρό, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές του.

 

Τελευταία Νέα