Κερδίζει πόντους ο Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Κερδίζει πόντους ο Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κερδίζει πόντους ο Αλμέιδα για Ολυμπιακό

bet365

Μπορεί ο Φινμπόγκασον να παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, αρκετά σοβαρά ωστόσο εξετάζεται και η περίπτωση του Αλμέιδα για τη γραμμή κρούσης.

Οι πρωταθλητές καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Eredivisie, τη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο και ο Τοϊβόνεν σύμφωνα με τους Γάλλους. Παράλληλα όμως ένα όνομα που έχει δει εδώ και λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας, αλλά όπως φαίνεται απασχολεί αρκετά σοβαρά τον Ολυμπιακό, είναι ο Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Πορτογάλος στράικερ μένει ελεύθερος από τη Μπεσίκτας, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του. Προέρχεται από δυνατές σεζόν στην Τουρκία ο 30χρονος φορ, που μετά τη μέτρια πρώτη χρονιά του, είχε μία πολύ καλή τριετία με 76 συμμετοχές και 33 γκολ στη Super Lig.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα