Σωπήλης για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Σωπήλης για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Gazzetta team
Σωπήλης για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

bet365

Ένας από τους βασικούς υποψηφίους για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης.

Ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης θα αποτελέσει παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας κι ο πρώτος... μονομάχος για τον αντικαταστάτη του φαίνεται ότι θα προέρχεται από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον επί χρόνια αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των «πρασίνων» Στράτο Σωπήλη όπως αναφέρει το «Goal», που θα είναι κι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για την προεδρία.

Εξάλλου πρόκειται για μία προσωπικότητα που συγκεντρώνει θετικά σχόλια ακόμα κι από ομάδες που δεν βρίσκονται και τόσο... κοντά στον Παναθηναϊκό, με την υποψηφιότητα του να επικυρώνεται στο επόμενο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά το αντίπαλο δέος, εδώ και καιρό φημολογείται το όνομα του προέδρου του ΟΦΗ, Μάνθου Πουλινάκη, που πιθανότατα θα έχει και τη στήριξη του «ερυθρόλευκου» μπλοκ και παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον η -πιθανή- μεταξύ τους «μάχη» για την προεδρία της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα