Στα... σκαριά ο νέος Παναιτωλικός!

Στα... σκαριά ο νέος Παναιτωλικός!

bet365

Πολλές αλλαγές θα έχει ο... νέος Παναιτωλικός, ποιοτικό και πιο νεανικό ρόστερ ετοιμάζουν στο Αγρίνιο.

Σε ένα κομβικό σημείο βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα του Παναιτωλικού, που καλείτε να διαχειριστεί, να εκμεταλλευτεί και να χτίσει πάνω στην πολύ καλή σεζόν που έκανε.

Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, αφού τα εμπόδια είναι αρκετά! Μεγαλύτερο όλων, είναι οι πολλές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. Κι αν οι αποχωρήσεις των Μελισσά, Γκόλια (και των Δάρλα, Μουμίν, που από τον Γενάρη είναι σε αναζήτηση ομάδας) δεν... τρομάζουν, υπάρχουν άλλες απουσίες που θα στοιχίζουν στα «καναρίνια».

Ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ Καμαρά, ο στυλοβάτης της άμυνας Μπικέι, το φανταστικό δίδυμο στην δεξιά πτέρυγα με Γκάλο και Μπακάκη, η εμπειρία του Τζούνιορ και τα γκολ του Μπόγιοβιτς, δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν! Ειδικά με μειωμένο κατά 20% μπάτζετ, όπως έχει προαναγγέλλει η διοίκηση του συλλόγου!

Παρόλα αυτά, στο Αγρίνιο έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό το... χτίσιμο, ενώ οι περσινές πολύ πετυχημένες επιλογές, δίνουν έναν «αέρα» εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που χειρίζονται τις μεταγραφές.

Το πλάνο
Στόχος για τον Παναιτωλικό, είναι το βήμα παραπάνω. Η πολύ καλή σεζόν, δίνει δύναμη στην ομάδα, όμως άπαντες κρατάνε τον πήχη χαμηλά. Έτσι, η Ευρώπη δεν... συζητιέται. Παρόλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία για μία ακόμα καλύτερη θέση από την φετινή 9η και όπως λέε χαρακτηριστικά στο Αγρίνιο, «ότι καλύτερο προκύψει, είναι καλοδεχούμενο».

Οι κινήσεις που θα γίνουν, δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν ακόμα και τις 10, με στόχο να ανεβάσουν επίπεδο τα «καναρίνια». Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, που το βάρος έπεσε στην εμπειρία, φέτος η κατεύθυνση αλλάζει. Ο Παναιτωλικός, πλέον, στοχεύει σε πιο νέους παίκτες, που θα ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας του συλλόγου και θα δώσουν κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αργήσουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Τα ανοιχτά μέτωπα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πολλά και οι διαπραγματεύσεις σε αρκετά καλό επίπεδο. Βέβαια, δεν υπάρχει και... βιασύνη, ενώ στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, πριν την 1η του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα