«Κρητικός» ο Γκατούζο, διάψευση ΟΦΗ για Τσιρίλο

«Κρητικός» ο Γκατούζο, διάψευση ΟΦΗ για Τσιρίλο

bet365

Ο Τσιρίλο... ακούστηκε για βοηθός του Γκατούζο, όμως οι Κρητικοί διαψεύδουν τα σενάρια, την ίδια ώρα που κυκλοφορεί φωτογραφία του Πουλινάκη με τον Ιταλό προπονητή.

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με Τσιρίλο στον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια για τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος... ακούστηκε για βοηθός του Γκατούζο. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο παίκτης της ΑΕΚ είχε επαφές με ανθρώπους του συλλόγου για να πλαισιώσει τον «Ρίνο», όμως στον ΟΦΗ ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία υπόσταση.

Κατά τα άλλα, όπως είναι γνωστό από χτες, οι Πουλινάκης και Γκατούζο έχουν... δώσει τα χεριά, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία του προέδρου και του νέου τεχνικού του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα