Τελειώνει πριν το Μουντιάλ του Καραγκούνη

Τελειώνει πριν το Μουντιάλ του Καραγκούνη

Gazzetta team
Τελειώνει πριν το Μουντιάλ του Καραγκούνη

bet365

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, αφού μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει πιθανότατα συνάντηση των δύο πλευρών.

Τόσο οι «πράσινοι» όσο κι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν θέλουν να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση της επιστροφής του στην ομάδα. Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα θα έχει ξεκαθαρίσει πριν αναχωρήσει η αποστολή της «γαλανόλευκης» για το Μουντιάλ και μάλιστα μέχρι την Πέμπτη (την Παρασκευή φεύγει για το φιλικό με την Πορτογαλία η Εθνική) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών, όπως αναφέρει το «Goal».

Μία αρχική συζήτηση πάντως έχει ήδη γίνει αλλά σε επίπεδο προθέσεων και μόνο μεταξύ του Καραγκούνη και του Νταμπίζα, ωστόσο οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, αλλά και οι υποχρεώσεις του έμπειρου μέσου με την Εθνική, δεν ενδείκνυνται να συζητήσουν διεξοδικά για το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα