Γκατούζο με... βοηθό τον Τσιρίλο στον ΟΦΗ!

Gazzetta team
Γκατούζο με... βοηθό τον Τσιρίλο στον ΟΦΗ!

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΑΕΚ και θα είναι ο βοηθός του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ.

H συμφωνία των Κρητικών με τον άλλοτε άσο της Μίλαν είναι δεδομένη, με τον 36χρονο τεχνικό να αποχωρεί από το Ηράκλειο την Κυριακή για να... επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση. Σε ό,τι αφορά τον βοηθό του μάλιστα, δημοσίευμα του «Goal» υποστηρίζει πως και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επιλογή του Μπρούνο Τσιρίλο!

Ο 37χρονος στόπερ της ΑΕΚ πρόκειται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όπως αναφέρεται, για να βρεθεί στο πλευρό του Γκατούζο. Οι δύο τους άλλωστε διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην εθνική Ελπίδων της Ιταλίας (1999-2000).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα