Επιβεβαίωση για Γκατούζο!

Επιβεβαίωση για Γκατούζο!

Επιβεβαίωση για Γκατούζο!

bet365

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, επιβεβαιώνει στο gazzettta.gr την προφορική συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο! Μέσα στην εβδομάδα οι υπογραφές!

Τα ιταλικά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για συμφωνία του Τζενάρο Γκατούζο με τον ΟΦΗ επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης! Ο Ιταλός πρώην παίκτης της Μίλαν βρέθηκε στην Κρήτη, μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου, είδε τις εγκαταστάσεις και συμφώνησε σε πρώτο στάδιο με τους «μελανόλευκους»!

Πλέον, για αποτελέσει και τυπικά τον επόμενο προπονητή του ΟΦΗ, απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν μέσα στην εβδομάδα και να πέσουν οι υπογραφές! Αναμφίβολα μια κίνηση που περνάει τους Κρητικούς σε άλλο επίπεδο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα