Δικαιώνεται και... ανακοινώνεται ο Μπούρμπος!

Δικαιώνεται και... ανακοινώνεται ο Μπούρμπος!

bet365

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Μπούρμπος, που την Δευτέρα αναμένεται να κερδίσει την προσφυγή του, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι, ίσως και την Δευτέρα (26/05), ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος μπακ, έχει έρθει σε συμφωνία με το «τριφύλλι» για συνεργασία δύο χρόνων και το μόνο που απομένει είναι να κερδίσει την προσφυγή κατά του ΟΦΗ και να μείνει ελεύθερος.

Αυτό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα, ημέρα εκδίκασης της προσφυγής του ποδοσφαιριστή για τα χρωστούμενα από τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπούρμπος θα δικαιωθεί εκεί και θα πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα της Κρήτης. Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία του 31χρονου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών και ετήσιες απολαβές γύρω στα 100.000 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε όλη την σεζόν τον Μπούρμπο στην πολύ καλή χρονιά που έκανε με τον ΟΦΗ και κινήθηκαν αμέσως για την απόκτησή του. Βέβαια, το «τριφύλλι» δεν έπαιζε μόνο του, μιας και ο Έλληνας αμυντικός είχε ελκύσει πάνω του το ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μόλις έμαθε για τον Παναθηναϊκό δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο από το πως θα κλείσει στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Η Δευτέρα λοιπόν, φαίνεται να είναι κρίσιμη μέρα για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Εφόσον υπάρξει οριστική εξέλιξη με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή και αυτός δικαιωθεί, τότε αμέσως θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο Χρήστος Μπούρμπος να είναι και οριστικά ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα