Γνωριμία με το γήπεδο στη Νέα Υόρκη

Γνωριμία με το γήπεδο στη Νέα Υόρκη

Gazzetta team
Γνωριμία με το γήπεδο στη Νέα Υόρκη

bet365

Μέγιερι, Φουστέρ και Ιμπαγάσα βρέθηκαν στην έδρα των New York Mets και γνώρισαν το γήπεδο όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο αντίπαλο τους στο φημισμένο τουρνουά.

Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην Αμερική για την προώθηση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο International Champions Cup το καλοκαίρι είχαν την ευκαιρία χθες να δουν από το κοντά το γήπεδο όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο αντίπαλο τους στο φημισμένο τουρνουά.

Ο λόγος για το Citi Field της Νέας Υόρκης όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μίλαν στις 24/07 (οι άλλες δύο αναμετρήσεις με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα γίνουν στις 27/07 και 02/08 σε Σικάγο και Μινεάπολις αντίστοιχα).

Οι Μέγιερι, Φουστέρ και Ιμπαγάσα βρέθηκαν στην έδρα των New York Mets για να παρακολουθήσουν των αγώνα μεταξύ των γηπεδούχων και των Arizona Diamondbacks, ενώ συναντήθηκαν και με τους με τους Daniel Murphy, Chris Young και Bobby Abreu!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες μας εμφανίστηκαν ζωντανά στον φωτεινό πίνακα του Citi Field κατά την διάρκεια του αγώνα και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους οπαδούς των New York Mets!

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι Μέγιερι, Φουστέρ και Ιμπαγάσα είχαν την ευκαιρία να δουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης στις τηλεοράσεις των χώρων φιλοξενίας του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα