Επαφές Ολυμπιακού για Αλμέιδα

Επαφές Ολυμπιακού για Αλμέιδα

Gazzetta team
Επαφές Ολυμπιακού για Αλμέιδα

bet365

Η περίπτωση του Φινμπόγκασον παραμένει πάντα στο προσκήνιο του Ολυμπιακού, ωστόσο εμφανίζεται να εξετάζει και τον Ούγκο Αλμέιδα, έχοντας ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος στράικερ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στη Μπεσίκτας έχοντας σε 31 συμμετοχές 13 γκολ και 5 ασίστ, μένοντας μάλιστα ελεύθερος και στο μεγάλο Λιμάνι δεν μένουν ασυγκίνητοι. Εκτός από τον Φινμπόγκασον που παραμένει προτεραιότητα, εξετάζεται και ο Αλμέιδα σύμφωνα με τον «Γαύρο», έχοντας έρθει και σε επαφή με τον διάσημο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

Ο 30χρονος φορ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ πρόκειται και για έναν επιθετικό που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Πειραιώτες (ψηλός, δυνατός, καλή τεχνική).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα