«Όχι» Παναθηναϊκού σε 1,5 εκατ. για Καπίνο

«Όχι» Παναθηναϊκού σε 1,5 εκατ. για Καπίνο

Gazzetta team
«Όχι» Παναθηναϊκού σε 1,5 εκατ. για Καπίνο

bet365

Πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από τη Νότιγχαμ για τον Στέφανο Καπίνο, αλλά απάντησε αρνητικά.

Ο νεαρός πορτιέρο έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, με τους «πράσινους» να δέχονται κι επίσημη κρούση για την πώλησή του, κάτι που είχε αποκαλύψει ο Νίκος Νταμπίζας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Η ομάδα που κατέθεσε πρόταση για τον διεθνή γκολκίπερ ήταν η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και μάλιστα προσέφερε 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο απάντησε αρνητικά στο συγκεκριμένο ποσό, αφού όπως φαίνεται δεν δείχνει διατεθειμένος να πέσει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Δεν αποκλείεται πάντως να επανέλθει με νέα πρόταση η αγγλική ομάδα, που τερμάτισε στην 11η θέση της φετινής Τσάμπιονσιπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα