Προσπάθεια για λύση συμβολαίων σε Μάρτενς, Μαντούρο

Προσπάθεια για λύση συμβολαίων σε Μάρτενς, Μαντούρο

Gazzetta team
Προσπάθεια για λύση συμβολαίων σε Μάρτενς, Μαντούρο

bet365

Μάρτενς και Μαντούρο έχουν προσφέρει πολύ λιγότερα από τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ και οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Αμφότερες ήταν επιλογές του Χουμπ Στέφενς, στοιχίζοντας μάλιστα περί τα 2 εκατ. ευρώ (μαζί) τον χρόνο στον Δικέφαλο, μαζί με την εφορία. Κανείς εκ των δύο ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στους Θεσσαλονικείς και στον ΠΑΟΚ ήδη ψάχνονται για τη λύση των συμβολαίων τους.

Ο λόγος για τους Μάρτενς και Μαντούρο, που σύμφωνα με τη «Live Sport» βρίσκονται στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών από τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί χωρίς αποζημίωση. Ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών πάντως δεν έχει δεχτεί για την ώρα σχετική κρούση, όμως θεωρείται δεδομένο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί άμεσα. Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης βέβαια, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό κι από τη διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα