Ο Φινμπόγκασον πιέζει για Ολυμπιακό

Ο Φινμπόγκασον πιέζει για Ολυμπιακό

Ο Φινμπόγκασον πιέζει για Ολυμπιακό

bet365

Η Χέρενφεν δεν... πέφτει και ο Φινμπόγκασον πιέζει για Ολυμπιακό. Τι λένε οι Ολλανδοί για πρόταση των Πειραιωτών. Φουλάρουν οι «ερυθρόλευκοι» για Αμραμπατ, στην άκρη ο Ντιόπ.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για Φινμπόγκασον, αλλά η περίπτωση απόκτησής του είναι αρκετά δύσκολη. Μπορεί ο Ισλανδός να είναι θετικός στη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ωστόσο η Χέρενφεν δεν θα τον αφήσει αν δεν καλυφθεί οικονομικά. Μάλιστα, οι Ολλανδοί κάνουν λόγο πως η ομάδα του αρνήθηκε μια πρώτη κρούση από τον Ολυμπιακό, χωρίς να τονίζει το ποσό, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνουν οι Πειραιώτες. Εξάλλου, το σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία είναι πιθανό να γίνει μια νέα επαφή. Ο Φινμπόγκασον πιέζει και θεωρεί... ερασιτεχνική τη στάση της Χέρενφεν στο να ανεβάζει συνεχώς τις προσφορές της. Αυτό είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες, αλλά και τώρα η στάση του είναι ίδια.

Στο θέμα του Αμραμπατ, ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά, ο Μίτσελ αποκάλυψε πως είναι στους βασικούς στόχους και ελπίζει να τελειώσει άμεσα το θέμα. Οι Τούρκοι επιμένουν πως οι δυο πλευρές είναι κοντά με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. Ωστόσο, Βαλένθια και Σεβίλλη παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσησή του.

Οσον αφορά τον Ντιόπ, όσο η Λεβάντε δεν πέφτει στα 2.5 εκατ. ευρώ τόσο το θέμα δεν θα προχωρά. Ο Ολυμπιακός βλέπει και άλλους παίκτες, η λίστα για αμυντικό χαφ είναι μεγάλη και σε αυτή βρίσκεται και ο Γκαργκάνο.

Επιμένουν για τον Τεντάι Ν'Ντορό οι Αφρικανοί, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη μάχη της αποκτήσής του, με την τιμή του να αγγίζει το 1.5 εκατ. δολάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα