Παπά-ΠΑΟΚ: «Παρασυμφωνώ με την επιλογή Αναστασιάδη»

Παπά-ΠΑΟΚ: «Παρασυμφωνώ με την επιλογή Αναστασιάδη»

Gazzetta team
Παπά-ΠΑΟΚ: «Παρασυμφωνώ με την επιλογή Αναστασιάδη»

bet365

Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Χρήστο Μήτσιο, γνωστό και ως Παπά ΠΑΟΚ η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στο πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός για τα ασπρόμαυρα αισθήματα ιερέας, μίλησε στον Focus Fm 103,6 τονίζοντας τα εξής:

Σχετικά με την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη:

Καταρχήν θα ήθελα να πω πως κάποια στιγμή ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να γίνει οικογένεια. Μόνο τότε θα μπορέσει να κάνει θαύματα. Μόνο όταν σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για την παραμικρή άστοχη επιλογή που γίνεται. Υπάρχουν τεράστιοι σύλλογοι που κάνουν άστοχες επιλογές, στη συνέχεια όμως δεν κάθονται να τρώνε τη σάρκα τους, αλλά προχωρούν στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μπαρτσελόνα. Έχει τον κορυφαίο Μέσι και πήρε και έναν ακόμη πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή τον Νειμάρ. Παρ’όλα αυτά δεν πήρε τίποτα φέτος. Αυτό που κάνει όμως είναι να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς εδώ. Να σταματήσουμε να κοιτάμε τα θετικά και τα αρνητικά καθενός και να δούμε το αύριο.

Καλώς να έρθει ο Άγγελος για να τον δοκιμάσουμε και να μας δοκιμάσει. Πριν ακόμη ακουστεί οτιδήποτε, είχα αναφέρει σε μια συνέντευξή μου ότι αν έρθει θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή.

Επομένως συμφωνώ και παρασυμφωνώ για την επιλογή που έγινε. Θα μπορούσαμε να φέρουμε άλλους 1.000, αλλά και το Μουρίνιο να φέρναμε θα ήμουν πιο δυστυχισμένος από το να φέρναμε τον Άγγελο. Θα είμαι δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί ως ‘απλός στρατιώτης’. Πρέπει όλοι μαζί να του δώσουμε δύναμη, ενέργεια και αγάπη να φτιάξει ομάδα. Αν αντιθέτως του μεταφέρουμε αρνητική ενέργεια τότε θα έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη της αποτυχίας.

Σχετικά με τη σχέση αθλητισμού και θρησκείας:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Βραζιλιάνοι. Σε κάθε γκολ που πετυχαίνουν κάνουν το σταυρό τους, κοιτάζουν τον ουρανό και το αφιερώνουν στο Θεό. Το ότι κάποιος δείχνει περισσότερο από κάποιον άλλον αυτό που πιστεύει δε διαχωρίζει τους καλούς από τους κακούς, απλά υπάρχει το ιερώτατο δικαίωμα να πιστεύει ο καθένας όσο θέλει.

Σχετικά με το ρόλο των κληρικών:

Προσωπικά εγώ προσπαθώ να ελευθερώσω τη σκέψη και τη ψυχή των πιστών, να του εμπνεύσω το πνεύμα της ελευθερίας, ώστε να καταφέρει να πάρει σωστή απόφαση, χωρίς να θέλω να του πω τι να κάνει. Εμείς οι κληρικοί είμαστε μια μικρή συμπαράσταση, σαν τις πινακίδες στους δρόμους που δείχνουν τον προορισμό. Εμείς μαθαίνουμε τους πιστούς μας να κολυμπούν, χωρίς να πρέπει να γινόμαστε πάντα το σωσίβιό τους. Έχουμε και ρόλο ψυχολόγου πολλές φορές.

Σχετικά με την αγάπη του κόσμου:

Εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο. Είναι απόλαυση αυτό που νιώθω, ειδικά όταν όπου σταθώ και βρεθώ ακούω το περιβόητο σύνθημα που έχει βγάλει ο κόσμος για μένα. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στο σχολείο με τα παιδιά, αλλά και τις εξομολογήσεις, στις οποίες γίνεται το έλα να δεις με πλήθος κόσμου να μου δείχνει την αγάπη του.

Σχετικά με τη βοήθεια που προσφέρει:

Έχουμε το σύλλογο ‘Κοινωνία αγάπης και προσφοράς’ ονοματισμένο στο Γέροντα Παϊσιο, όπου προσφέρουμε βοήθεια σε ολόκληρη την Ανατολική Θεσσαλονίκη, με 250 μερίδες φαγητό κάθε μέρα, όπου η διανομή γίνεται στο σπίτι. Προχθές προσφέραμε βοήθεια στον Πατέρα Αθηναγόρα στο Δενδροπόταμο, όπου η αγάπη με την οποία μας υποδέχθηκαν δεν είχε προηγούμενο. Στο www.gerontaspaisios.gr ο κόσμος μπορεί να πληροφορηθεί για τα πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα