Χτύπησε την πόρτα του Χαριστέα ο Άρης

Χτύπησε την πόρτα του Χαριστέα ο Άρης

Gazzetta team
Χτύπησε την πόρτα του Χαριστέα ο Άρης

bet365

Πρόταση στον Άγγελο Χαριστέα να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Άρη έκανε η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκη, με τον 34χρονο επιθετικό να είναι επιφυλακτικός.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων», Παναγιώτης Στεφανίδης και το μέλος της διοίκησης, Βασίλης Φουρλίγκας είχαν πριν λίγες μέρες συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και του πρότειναν να επιστρέψει στον σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στην Football League.

Η κουβέντα έγινε σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς κανείς στον Άρη δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα πάρει μέρος στη δεύτερη κατηγορία η ομάδα ή σε ερασιτεχνική κατηγορία, δηλαδή τη Football League 2.

Ο Χαριστέας από την πλευρά του δεν θέλησε να απαντήσει αμέσως, καθώς θα περιμένει να μάθει τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα