Βγάζει απόφαση για ΠΑΟΚ και CAS η ΕΠΟ

Βγάζει απόφαση για ΠΑΟΚ και CAS η ΕΠΟ

Βγάζει απόφαση για ΠΑΟΚ και CAS η ΕΠΟ

bet365

Σύσκεψη υπάρχει αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ με αφορμή την πρόταση του ΠΑΟΚ να πάνε από κοινού στο CAS για την αφαίρεση των -3 βαθμών. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως η απάντηση θα είναι αρνητική.

Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση η ΕΠΟ με αφορμή την πρόταση του ΠΑΟΚ να πάνε από κοινού στο CAS για την αφαίρεση των τριών βαθμών από την επιτροπή εφέσεων. Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπάρχει σύσκεψη προκειμένου να σταθμίσουν τα δεδομένα και ν’ αποφασίσουν αν θα πορευτούν μαζί με τον Δικέφαλου ή θα απαντήσουν αρνητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από Αθήνα η απάντηση θα είναι αρνητική αφήνοντας την ΠΑΕ να βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα