Για δανεικοί Μουζακίτης, Αναγνωστόπουλος

Για δανεικοί Μουζακίτης, Αναγνωστόπουλος

Gazzetta team
Για δανεικοί Μουζακίτης, Αναγνωστόπουλος

bet365

Συνάντηση με τους Αλέξανδρο Μουζακίτη κι Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο είχε ο Νίκος Νταμπίζας, όπου τους ενημέρωσε για την απόφαση των «πρασίνων» να δοθούν δανεικοί.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού είχε τις πρώτες συζητήσεις με νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού που έχει αποφασιστεί ότι είναι προτιμότερο να δοθούν δανεικοί ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, επιστρέφοντας του χρόνου για να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη ομάδα κι ενημέρωσε σχετικά τους Μουζακίτη, Αναγνωστόπουλο.

Εκείνο ωστόσο που τους επισήμανε ο Νταμπίζας είναι πως μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι την ομάδα που θα παίξουν, ωστόσο και ο ίδιος θα «ψαχτεί» για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να πάνε αμφότεροι σε συλλόγους όπου θα υπάρχουν οι δυνατόν πιο επαγγελματικές συνθήκες. Κάτι ανάλογο αναμένεται πάντως να συμβεί και με άλλους παίκτες των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα