Αντι-Παπάζογλου μετά τον προπονητή στον ΟΦΗ!

Αντι-Παπάζογλου μετά τον προπονητή στον ΟΦΗ!

Αντι-Παπάζογλου μετά τον προπονητή στον ΟΦΗ!

bet365

Λίγες μέρες υπομονή για τα μεταγραφικά στον ΟΦΗ, καθώς πρώτα κοιτάζουν την συμφωνία με τον νέο προπονητή. Στα πλάνα των Κρητικών ο αντί-Παπάζογλου, με τους Μάντζιο και Πετρόπουλο να είναι ψηλά στην λίστα.

Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα, είναι λογικό το βάρος σε κάθε ομάδα να πέσει στις μεταγραφικές κινήσεις. Στον ΟΦΗ μπορεί να κοιτάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο. Μετά τις εκλογές θα έχει γίνει γνωστός ο νέος προπονητής και τότε όλα τα θέματα θα μπουν στην τελική ευθεία, καθώς όπως είναι φυσικό για να αποκτηθεί κάποιος θα πρέπει να συμφωνήσει και ο τεχνικός της ομάδας.

Και δεν μιλάμε για την παραμονή του Ντουντού που δύσκολα κάποιος να μην τον θέλει, αλλά γι' αυτούς που θα έρθουν. Ένα βασικό μέλημα των Κρητικών είναι η αντικατάσταση του Θανάση Παπάζογλου με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν παίκτες με το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Από Ελλάδα αυτοί είναι οι Βαγγέλης Μάντζιος και Αντώνης Πετρόπουλος, αλλά ξαναλέμε πως για να υπάρξουν εξελίξεις θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα του προπονητή. Όσον αφορά τον Βιτόλο για τον οποίο γράψαμε χθες, ισχύει ότι και με τους άλλους στόχους. Δηλαδή ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές και πάντα με την σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα