Λορένθο: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός»

Λορένθο: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός»

Λορένθο: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός»

bet365

Για τον Ολυμπιακό και την συνεργασία του με την ομάδα μίλησε σε ισπανικό ΜΜΕ ο Χουάνχο Λορένθο. Προβάδισμα Νιούελς για Σκόκο εάν δεν μείνει Σάντερλαντ.

Χαρακτηριστικά ο Ισπανός επισήμανε πως «είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που μετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω εάν θα συνεχίσω ή όχι στην ομάδα». Εκτός από τις δηλώσεις του Χουάνχο Λορένθο στην Αργεντινή δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον Νάτσο Σκόκο. Τονίζεται πως εφόσον δεν μπορέσει να παραμείνει στην Σάντερλαντ η αμέσως επόμενη επιλογή του θα είναι η Νιούελς ενώ δεν βγάζουν από το κόλπο τον Ολυμπιακό και ας έχουν διαψεύσει αρκετές φορές οι Πειραιώτες πως ενδιαφέρονται ή ασχολούνται μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα