Φινμπόγκασον: «Θέλω Champions League»

Φινμπόγκασον: «Θέλω Champions League»

Φινμπόγκασον: «Θέλω Champions League»

bet365

Ο Φινμπόγκασον... αρνείται να πάει στη Σέλτικ, τονίζει στους συμπατριώτες του πως θέλει Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο «κόλπο». Τι λένε οι Ισλανδοί για το συμβόλαιο των Πειραιωτών.

Η Σέλτικ... καίγεται για τον Φινμπόγκασον, αλλά ο Ισλανδός δεν θέλει! Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισλανδία, ο 26χρονος επιθετικός έστειλε αρνητικό μήνυμα στους Σκωτσέζους, αφού σκοπός του είναι να παίξει σε μια μεγάλη Λίγκα. Μπορεί το πρωτάθλημα της Ελλάδας να μην... συναγωνίζεται αυτά της Γερμανίας και της Αγγλίας (υπήρξε ενδιαφέρον ομάδων από Πρεμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα), αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ τον βάζει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ισλανδού φορ. «Θέλω να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου το καλοκαίρι. Ναι, θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια ομάδα που να έχει φιλοδοξίες», αποκάλυψε στους Ισλανδούς, οι οποίοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός του προσφέρει διετές συμβόλαιο, χωρίς πάντως να υπάρχει επίσημη κρούση. Εμπόδιο φυσικά αποτελεί η Χέρενφεϊν που ζητά περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ, η ολλανδική ομάδα θα προτιμούσε deal με Σέλτικ (προσφέρει 6 εκατ. ευρώ), αλλά ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή είναι αντίθετος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα