Μπενάτια για Μπαρτσελόνα

Μπενάτια για Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως έχει ζητήσει τον Μεντί Μπενάτια της Ρόμα για παρτενέρ του Πικέ και οι Καταλανοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη κίνηση που οφείλει να κάνει ο Λουίς Ενρίκε είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο νέος κόουτς της Μπάρτσελόνα φαίνεται πως έχει κάνει την υπόδειξη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μεντί Μπενάτια. Ο Μαροκινός σέντερ μπακ της Ρόμα πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και ο Λουίς Ενρίκε που τον γνωρίζει απ' όταν εργάστηκε στη Σέριε Α' (σ.σ.: πρόπερσι, με τον Μπενάτια να παίζει στην Ουντινέζε), τον θεωρεί ιδανικό για παρτενέρ του Ζεράρ Πικέ.

Στην πολύ καλή ηλικία των 27 ετών ο Μπενάτια είναι δυνατός, γρήγορος, γερός στον αέρα και κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής με τη μπάλα στα πόδια. Σύμφωνα μάλιστα με τη «gazzetta dello sport», ο μάνατζερ του βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να κάνει τις διαπραγματεύσεις. Η Μπάρτσα εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει 30-35 εκατ. στους Ρωμαίους (σ.σ.: τον αγόρασαν πέρσι με 13,5 εκατ.), ενώ υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για το συμβόλαιο που προσφέρεται στον ίδιο τον παίκτη: 5ετές με τέσσερα εκατ. ετησίως (τώρα εισπράττει τα μισά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα