Τα είπαν Βρύζας-Σαρρής για το CAS

Τα είπαν Βρύζας-Σαρρής για το CAS

Τα είπαν Βρύζας-Σαρρής για το CAS

bet365

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση αφαίρεσης βαθμών μέχρι τέλους. Για τον λόγο αυτό ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαρρή, ώστε να συναινέσει προκειμένου η ΕΠΟ να πάει το θέμα στο CAS.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για το θέμα αφαίρεσης βαθμών από τα πλέι οφ που ουσιαστικά του στέρησαν την δεύτερη θέση που οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ζήση Βρύζα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ώστε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να πάει την υπόθεση στο CAS και να βγει εκεί η τελική απόφαση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον ομόλογό του να αποδεχθεί το αίτημα και να αποδείξει ότι δεν φοβάται για τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τόνισε ότι θ8α απευθυνθεί στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

Στα της ομάδας, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, έπιασε ήδη δουλειά. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται καθημερινά στην Τούμπα όπου έχει αλλεπάλληλες επαφές με ανθρώπους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα