Mundial 2014: Η Μονακό πετάει το μπαλάκι στην Κολομβία για την συμμετοχή του Φαλκάο

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Η Μονακό πετάει το μπαλάκι στην Κολομβία για την συμμετοχή του Φαλκάο

bet365

Αντικρουόμενες απόψεις, ιατρικές γνωματεύσεις και σίριαλ με την συμμετοχή του «El Tigre» στο Μουντιάλ καλά κρατεί...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το σίριαλ με την συμμετοχή του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, καθώς οι εκτιμήσεις των κάθε λογής ενδιαφερόμενων αλλάζουν συνεχώς...

Την προηγούμενη εβδομάδα η «L' Equipe» ανέφερε κατηγορηματικά πως o «El Tigre» δεν θα είναι στην αποστολή της Κολομβίας, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Ντιέγκο Ρουστσίτι συνηγορούσε και αυτός μέσω Twitter στην άποψη αυτή.

Το μεσημέρι όμως, ο αντιπρόεδρος της Μονακό ήρθε να δώσει μία διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, πετώντας ουσιαστικά το... μπαλάκι της ευθύνης στο ιατρικό επιτελείο της αντιπάλου της Ελλάδας, στην πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Βαντίμ Βασίλιεβ, αναφερόμενος στο αν ο 28χρονος επιθετικός θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Βραζιλία, είπε: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε στα χέρια μας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει κάνει. Θα τα μελετήσουμε και θα δώσουμε στην ομάδα της Κολομβίας την άποψή μας. Αυτή άλλωστε, σύμφωνα με τους κανονισμούς, είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση».


Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Φαλκάο τραυματίστηκε στις 22 Ιανουαρίου και έκτοτε ακολουθούσε ειδική θεραπευτική αγωγή προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος. Το αν θα τα καταφέρει, σύμφωνα με το « Caracol Radio» θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή... Δηλαδή στις 2 Ιουνίου, καθώς ο Ζοσέ Πέκερμαν είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να έχει τον σούπερ σταρ της Μονακό στην διάθεσή του.

Πάντως, η προετοιμασία της Κολομβίας για τους αγώνες του Μουντιάλ διεξάγονται πλέον με την παρουσία 15 παικτών, καθώς στους Καμίλο Βάργκας, Πάμπλο Αρμέρο, Νταβίντ Οσπίνια, Χουάν Φερνάντο Κουιντέρο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Αμαράντο Περέα, Άλντο Ραμίρεζ, Σαντιάγκο Αρίας, Λουίς Φερνάντο Μουριέλ, Φαρίντ Μοντραγκόν, ενσωματώθηκαν και οι Τζέιμς Ροντρίγκεζ, Άμπελ Αγκουιλάρ, Αντριάν Ράμος, Έντερ Αλβάρεζ, Κάρλος Βαλντέζ.

 

Τελευταία Νέα