Καμία ενόχληση για Κοροβέση από ΑΕΚ

Καμία ενόχληση για Κοροβέση από ΑΕΚ

bet365

Κανένα επίσημο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ δεν υπάρχει για τον Νίκο Κοροβέση, όπως ξεκαθαρίζουν από τον ΠΑΣ. Κρούση από το εξωτερικό έχει δεχτεί η ομάδα για τον νεαρό μέσο.

Τέλος στα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται επίσημα για τον Νίκο Κοροβέση, βάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από την διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου, ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον από την Ένωση για τον Κοροβέση, χωρίς ωστόσο να κλείνουν καμία πόρτα. Χαρακτηριστικά, όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο ΠΑΣ είναι διατεθειμένος να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση φτάσει για τον νεαρό μέσο...

Αντίθετα λοιπόν απ' όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό και τα οποία διαψεύδουν πλέον και επίσημα από την ΠΑΕ, για τον Νίκο Κοροβέση υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Όποια ομάδα καταφέρει να ικανοποιήσει τον ΠΑΣ στο οικονομικό κομμάτι, τότε θα τον κάνει δικό της, ενώ από την ομάδα ξεκαθαρίζουν πως δεν ξεπουλάνε κανέναν λίγες μέρες μετά την αδειοδότηση και θα συζητήσουν μόνο προτάσεις που θα καλύπτουν τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα