Προς δανεισμό τρεις στον Πανιώνιο

Προς δανεισμό τρεις στον Πανιώνιο

bet365

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Πανιώνιου θα έχουν την Τρίτη τρεις οι Μπεγλεκτζής, Κωτσαλάς και Ζυγογιάννης, ώστε να συζητήσουν για το ενδεχόμενο δανεισμού.

Να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους θέλουν στον Πανιώνιο τρία από τα παιδιά που πιστεύουν πολύ στην Πλατεία. Συγκεκριμένα, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ραντεβού των Μπεγλεκτζή, Κωστάλα και Ζυγογιάννη με τον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου, Βαγγέλη Σουφλέρη ώστε να παραχωρηθούν δανεικοί.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης πιστεύουν αρκετά σε αυτά τα παιδιά και θέλουν να τους δώσουν δανεικούς ώστε να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Από εκεί και πέρα, όλα θα κριθούν στο ραντεβού της Τρίτης

Τίμησαν την μνήμη του Γραβάνη

Φιλικό με τους παλαίμαχους του Εθνικού έδωσαν αυτοί του Πανιώνιου την Τρίτη. Οι «κυανέρυθροι», επικράτησαν με 4-1, σε ένα παιχνίδι που έγινε στην μνήμη του Γιάννη Γραβάνη που τίμησε την φανέλα της ομάδας.

Ο Ιστορικός, τίμησε την γυναίκα του Έφη, ενώ τιμής ένεκεν αγωνίστηκε για λίγο στο παιχνίδι και ο γιος του μεγάλου ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Θανάσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα