Αποκλειστικά για τον Απόλλωνα η Ριζούπολη

Αποκλειστικά για τον Απόλλωνα η Ριζούπολη

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε πως για την ερχόμενη χρονιά θα παραχωρήσει το «Γεώργιος Καμάρας» μόνο στον Απόλλωνα, αφήνοντα και τυπικά εκτός την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα που υπήρξε ήταν αν τελικά ο Απόλλωνας θα έδινε το «Γεώργιος Καμάρας» στην ΑΕΚ, προκειμένου η Ένωση να το χρησιμοποιήσει για τα επόμενα δυο χρόνια. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν και σχετική πρόταση, ωστόσο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπήρξε αντίδραση και σήμερα το Δ.Σ του ΓΣ. Απόλλων Σμύρνης, αποφάσισε να δώσει το γήπεδο μόνο στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως ιδιοκτήτης του γηπέδου "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ", κατά τη συνεδρίαση της 17/5/2014, αποφάσισε να παραχωρήσει τη χρήση του γηπέδου του, για την περίοδο 2014 - 15, αποκλειστικά στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα