Mundial 2014: Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας!

Mundial 2014: Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας!

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας!

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στον Άγιο Κοσμά και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει του Μουντιάλ.

Ο καιρός; Άλλοτε συννεφιασμένος και άλλοτε βροχερός. Η μουντάδα του όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει το γκρουπ των Ελλήνων διεθνών που την Δευτέρα το απόγευμα συγκεντρώθηκε, για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί βέβαια οι απουσίες να ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις παρουσίες, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος μόνο χαλαρά δεν… φέρθηκε στους παίκτες του, θέλοντας να τους βάλει τους Καραγκούνη, Μήτρογλου, Σαμαρά, Μανιάτη, Σάμαρη, Μανωλά και Χολέβα, με το… καλημέρα στο κλίμα της κορυφαία ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, περιμένοντας τους υπόλοιπους 16 της 23άδας μέχρι την Πέμπτη...

Βιαζόταν ο Μανωλάς
Οι αφίξεις στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής είχαν ξεκινήσει από νωρίς, καθώς λίγο μετά τις 16:00 άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε στις 16:45, ενώ τελευταίος έκανε την εμφάνισή του ο Χοσέ Χολέβας στις 17:10. Μάλιστα ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Κώστας Μανωλάς είχε ήδη βγει για λίγο στον αγωνιστικό χώρο για να βαρέσει κάποια χαλαρά σουτ και να κάνει κάποια γκελ με την μπάλα, πριν μπει ξανά στα αποδυτήρια για την… επίσημη έξοδο.

Αυτή έγινε στις λίγο πριν τις 17:20 με τους Μήτρογλου, Μανωλά να βγαίνουν πρώτοι και στη συνέχεια να τους ακολουθούν οι Σαμαράς, Σάμαρης, Μανιάτης, Καραγκούνης και Χολέμπας, με τον Φερνάντο Σάντος να καλωσορίζει τους διεθνείς και μετά τις προβλεπόμενες ασκήσεις να τους βάζει να τρέχουν…

Φύσσας ο… δρομέας
Εκεί άρχισαν να φαίνονται και οι πρώτες παρέες… Ο Καραγκούνης ήταν… οδηγός της κούρσας, ενώ πίσω του ο Μήτρογλου τα έλεγε με τον Χολέβα, ο Μανιάτης με τον Μανωλά, και ο Σαμαράς με τον Φύσσα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πάντως, έδειξε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς παρά το γεγονός ότι το τρέξιμο για τους διεθνείς τελείωσε μετά από περίπου 10 λεπτά, αυτός συνέχισε μόνος του για περίπου ένα τέταρτο…

Vamos και μπράβο
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, περιελάμβανε ασκήσεις για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Σε αυτούς τους δύο τομείς αναλώθηκαν σχεδόν σε όλο το διάστημα οι Έλληνες παίκτες, όμως αυτός που ξεχώριζε ήταν ο Φερνάντο Σάντος. Η βαριά φωνή του Πορτογάλου τεχνικού ακουγόταν συνεχώς στον Άγιο Κοσμά και ειδικά το vamos, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά το μπράβο που έλεγε όταν έβλεπε τους παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του.


Αυτό βέβαια δεν γινόταν πάντα, καθώς υπήρχαν και λάθη… Αν οι παίκτες δεν αντιδρούσαν, τότε ο Σάντος άρχιζε τις παρατηρήσεις, ενώ κατά την διάρκεια τους διπλούς 4 vs 3 δεν δίστασε να το διακόψει, προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν τι έπρεπε να κάνουν. Αν πάντως, οι διεθνείς δυσανασχετούσαν με τα λάθη που έκαναν, τότε αμέσως τους φώναζε «πάμε δεν πειράζει», αναγνωρίζοντας το πείσμα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα