«Βαλίτσες για... Πειραιά ο Αμραμπάτ»

«Βαλίτσες για... Πειραιά ο Αμραμπάτ»

«Βαλίτσες για... Πειραιά ο Αμραμπάτ»

bet365

Η Μάλαγα.... αποχαιρετά τον Άμραμπατ, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως έφαγαν πόρτα λόγω της συμφωνίας της Γαλατά με τον Ολυμπιακό!

Από χθες έχετε διαβάσει από το Gazzetta πως στην Τουρκία μιλούν για deal Ολυμπιακού - Γαλατά στα 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του Νορντίν Αμραμπάτ. Ήταν φυσικό και αναμενόμενο να υπάρξουν μετά από αυτό αντιδράσεις στην Ιβηρική και την Ισπανία. Και αυτό διότι η Μάλαγα έκανε προσπάθειες να κρατήσει τον διεθνή Μαροκινό με τις ολλανδικές ρίζες στο δυναμικό της.

Όπως προκύπτει ο Νορντίν Άμραμπατ πλησιάζει στον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς να μιλούν με σιγουριά πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Οι Ίβηρες διέρρευσαν πως ο Μίτσελ έδωσε το «ΟΚ», ότι ο παίκτης πείσθηκε να φορέσει τα ερυθρόλευκα και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ουνάλ Αϊσάλ έδωσαν τα χέρια.

Ως προς την Μάλαγα που κινήθηκε για τον Άμπραμπατ για να τον κρατήσει είτε ως δανεικό είτε ακόμα και με κανονική μεταγραφή τονίζεται πως δέχθηκε αρνητική απάντηση, αφού ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Μπορεί οι πληροφορίες να μιλούν για πρόταση 4 εκατ. ευρώ στη Γαλατά, ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν επιβεβαίωνεται κάτι από τους Πειραιώτες.

Οι Ισπανοί επισημαίνουν πάντως πως η πρόταση της Μάλαγα δεν μπορούσε να συγκριθεί με αυτή του Ολυμπιακού! Η Γαλατά βάση ισπανικών πηγών ξεκαθάρισε στην Μάλαγα πως είτε θα παραχωρήσει για άλλον έναν χρόνο δανεικό τον παίκτη είτε θα τον πουλήσει. Δεν είναι όμως διόλου θετική στο να ανάψει το πράσινο φως για να κλείσει στην ισπανική ομάδα. Από μέρους του ο παίκτης ήταν ξεκάθαρος σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Έκανε γνωστό μέσω του περιβάλλοντός του πως δεν θέλει να μείνει στην Μάλαγα αλλά ούτε και να γυρίσει στην Γαλατά. Για την ακρίβεια η Μάλαγα στο μυαλό του είναι μία εκ των δεύτερων επιλογών του. Από την πλευρά του ο εκ των μάνατζέρ του με τον οποίο μίλησε στο Gazzetta.gr δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το deal με τον Ολυμπιακό αλλά άφησε να εννοηθεί πως ο παίκτης θα αλλάξει ομάδα την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει και ένα άλλο στοχείο που εξωθεί την Γαλατά στο να πουλήσει μη Τούρκους παίκτες. Στην Τουρκία μειώνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός ξένων παικτών για το πρωτάθλημα (από 8 πάει 5). Η Γαλατασαράϊ έχει 12 μη Τούρκους παίκτες και ως τούτου πρέπει να πουλήσει άμεσα και φθηνότερα απ' ότι αξίζουν ορισμένοι.

* Οι προετοιμασίες του Ολυμπιακού για την συμμετοχή του στο τουρνουά των ΗΠΑ συνεχίζονται. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, το πρόγραμμα και τα... πακέτα που υπάρχουν.

 

Τελευταία Νέα