Επιχείρηση «Σίφο» με... σύμμαχο τον Πράνιτς

Επιχείρηση «Σίφο» με... σύμμαχο τον Πράνιτς

Gazzetta team
Επιχείρηση «Σίφο» με... σύμμαχο τον Πράνιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, με την υπόθεση όμως να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη Ντιναμό Μόσχας. «Ψήσιμο» και από τον Πράνιτς.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε την πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Κροάτη στόπερ το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου αρχικά φάνηκε η ξεκάθαρη επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Επίσης βέβαια φάνηκε και η οικονομική απόσταση που τις χωρίζει, αφού ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να προσφέρει πάνω από 250-300 χιλ. ευρώ, τη στιγμή που το συμβόλαιό του διεθνούς αμυντικού με τη Ντιναμό Μόσχας του προσφέρει περισσότερες από 800 χιλ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση πλέον περνάει στο... ταμπλό Σίλντενφελντ-Ντιναμό και στο ύψος της αποζημίωσης που θα μπορέσει να εξασφαλίσει ο παίκτης από τους Ρώσους για να μείνει ελεύθερος. Αρχική του επιθυμία είναι τα μισά χρήματα, αλλά φαίνεται ότι θα μπορούσε να πέσει και στις 300 χιλ. ευρώ, όπως αναφέρει το «Goal». Αν βέβαια οι Μοσχοβίτες δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό ή και καθόλου, τότε η κατάσταση περιπλέκεται και το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξει πολύ. Ο παίκτης άλλωστε φέρεται να έχει στα χέρια του καλή οικονομικά πρόταση και από σύλλογο της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα πάντως οι «πράσινοι» έχουν ακόμα έναν... συμπαίκτη στην προσπάθειά τους για να κρατήσουν τον «Σίφο» κι αυτός δεν είναι άλλος από τον συμπατριώτη και καλό του φίλο, Ντάνιελ Πράνιτς. Ο διεθνής μέσος προσπαθεί να πείσει τον Σίλντενφελντ τις τελευταίες ημέρες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αν δεν είναι τόσο μεγάλη η οικονομική διαφορά. Ο έμπειρος στόπερ πάντως έχει διαμηνύσει στον εκπρόσωπό του, Μάριο Κενζ πως θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μέχρι το τέλος Μαΐου, ώστε να πάει απερίσπαστος στο Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα