Πρωταθλήτρια στην Αργεντινή η Ρίβερ! (vid)

Πρωταθλήτρια στην Αργεντινή η Ρίβερ! (vid)

bet365

Η Ρίβερ είναι ξανά εδώ! Οι «εκατομμυριούχοι» βρίσκονται και πάλι στην κορυφή του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια με το 5-0 επί της Κίλμες!

Αγκαλιές, κλάματα χαράς, παίκτες να τραγουδούν! Η Ρίβερ ζει ξανά μεγάλες στιγμές έπειτα από αρκετά δύσκολα χρόνια, με αποκορύφωμα τον προ τριετίας υποβιβασμό της στη Β' κατηγορία. Επέστρεψε όμως δριμύτερη και μόλις στη δεύτερη σεζόν της μετά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, καταφέρνει να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Αργεντινή, το 35ο της ιστορίας της.

Ο τίτλος είχε ουσιαστικά κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα με την ήττα της Χιμνάσια Λα Πλάτα στην έδρα της Κίλμες, που είναι κι ο... κοινός παρανομαστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Ραμόν Ντίας έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Οι «εκατομμυριούχοι» εξάλλου δεν θα μπορούσαν παρά να μετατρέψουν σε φιέστα το εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Final με την αδιάφορη -πλέον- βαθμολογικά Κίλμες, την οποία και διέσυραν με 5-0!

Το ματς... τελείωσε πριν καν αρχίσει, αφού ο Καβενάγκι άνοιξε τον χορό των γκολ μόλις από το 10ο λεπτό και στο 25' είχε ήδη γίνει το 2-0 με τον Μερκάδο. Στο 63' ήταν η σειρά του άλλοτε μέσου του Ολυμπιακού, Κριστιάν Λεδέσμα να βρει δίχτυα μετά από ασίστ του Καβενάγκι, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του στο 71'! Ο Γκουτιέρες που είχε "σερβίρει" το τέταρτο" γκολ, έγινε στο 89' εκτελεστής και το τάλιρο ήταν πια γεγονός, τη στιγμή που το «Μονουμένταλ» είχε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα