Deal Ολυμπιακού - Γαλατά για Αμραμπάτ! (vids)

Deal Ολυμπιακού - Γαλατά για Αμραμπάτ! (vids)

Deal Ολυμπιακού - Γαλατά για Αμραμπάτ! (vids)

bet365

Για δεδομένη συμφωνία Ολυμπιακού-Γαλατασαράϊ για τον Νορντίν Αμραμπάτ μιλούν στην Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται από την γειτονική χώρα είναι θέμα χρόνου ο 27χρονος Νορντίν Αμραμπάτ - για τον οποίο διαβάσει στο Gazzetta - να πιάσει Λιμάνι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, με τον τουρκικό σύλλογο να διαρρέει στα ΜΜΕ πως δέχθηκε προσφορά της τάξεως των 3-4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Το deal των δύο ομάδων επετεύχθη καθότι επήλθε κατ' αρχήν συμφωνία για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές μένει τώρα να αποδεχθεί ο παίκτης και ο ατζέντης του, τους υπάρχοντες όρους. Στην Τουρκία εμφανίζονται βέβαιοι πως ο επόμενος σταθμός του παίκτη θα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Αμραμπάτ παίζει κυρίως ως αριστερό χαφ αλλά μπορεί να προσφέρει και ως δεξί, όπως και στον άξονα αλλά και στην επίθεση. Μπορείτε να τον δείτε πιο κάτω σε δράση. Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.

* Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και γράφονται -όπως προκύπτει από μεριάς της ομάδας και σας γράψαμε και χθες- ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά και ουσιαστικά με τις υποθέσεις των Ροζίτσκι και Ντιέγκο.

* Ο Ρομπέρτο μετείχε σε τουρνουά τερματοφυλάκων, όλων των ηλικιών που έγινε στην Ουέλβα. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έλαβε μέρος σε έναν θεσμό για τους πορτιέρο που γίνεται για έβδομη φορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα