Καραδέμητρος: «Θέλω το πρωτάθλημα»!

Καραδέμητρος: «Θέλω το πρωτάθλημα»!

bet365

Έτοιμος να πανηγυρίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και να οδηγήσει την Κέρκυρα στην άνοδο, δηλώνει ο Δημήτρης Καραδέμητρος.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Κέρκυρας είναι ο Δημήτρης Καραδέμητρος, που άφησε τον Απόλλωνα για να οδηγήσει και τους Φαίακες στην Α' Εθνική. Όπως δηλώνει, στόχος του είναι η άνοδος και μάλιστα ως πρωταθλητής, ενώ δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για την επίτευξη αυτού!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καραδέμητρου στο Flnews:

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φωστήρα, αλλά και ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα.

«Εύκολη ομάδα δεν υπάρχει. Στη θεωρία, ναι, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη μέσα στο γήπεδο. Θεωρητικά και σε πρώτη φάση, έχουμε ένα εύκολο πρόγραμμα και αρχικά απέναντι σε μία αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα. Σε δεύτερη φάση θα πρέπει στην προτελευταία αγωνιστική να έχουμε κάνει αυτό που πρέπει και να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Η «σφαλιάρα»- ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό Βόλου σας έκανε καλό;

«Μας επηρέασε ψυχολογικά. Είχαμε όμως άλλα 13 παιχνίδια. Στη συνέχεια κάναμε τα αποτελέσματα που έπρεπε να κάνουμε, για να είμαστε πρώτοι. Ο συντελεστής της ανόδου έπεσε. Όλες οι ομάδες έφερναν πολλά ισόπαλα αποτελέσματα. Πιστεύω πως έτσι θα είναι μέχρι το τέλος. Ελπίζω στην προτελευταία αγωνιστική να είμαστε στη θέση που πρέπει».

Ποια ομάδα σας έχει δυσκολέψει περισσότερο;

«Δυσκολευτήκαμε στα παιχνίδια που είχαμε κακή απόδοση. Είμαστε μία από τις ομάδες που παίζουν συνέχεια καλό ποδόσφαιρο και το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας, με εξαίρεση δύο τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν πολύ καλοί. Στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά είχαμε και λίγη τύχη με το μέρος μας. Έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο μέχρι τώρα. Φυσικά και τα Χανιά μας δυσκόλεψαν».

Τελικά το μπόνους βοήθησε;

«Έτσι όπως τα κάναμε, έδειξε πως αν δεν είχαμε το μπόνους, θα είχαμε πρόβλημα. Είμαστε όμως πρώτοι, αυτό έχει σημασία. Όταν βγαίνεις πρώτος σε ένα πρωτάθλημα, είσαι αναγκασμένος να το κάνεις και σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, αυτό το έχουμε πετύχει».

Ποιες ομάδες πιστεύεις πως θα είναι στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Super League;

«Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη με το Φωστήρα πήρε ψυχολογία και θεωρώ πως ίσως θα είναι μέσα στη δυάδα. Το πίστευα, βέβαια, από την αρχή. Άξιζε να είναι στη δυάδα. Ωστόσο, θα γίνει μάχη και τα Χανιά έδειξαν καλό πρόσωπο. Εκτός από τον Αιγινιακό που έδειξε κόπωση, νομίζω ότι όλοι κατάφεραν να είναι τόσο κοντά, να κυνηγούν την άνοδο».

Πως βλέπεις τη συνέχεια των play off; Τέσσερα ματς και «κλειδώνετε» την άνοδο.

«Μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, έχουμε προβάδισμα. Ήταν κλειδί για τη συνέχεια, διότι με αυτή τη νίκη αφήσαμε πίσω έναν αντίπαλό μας. Είναι σημαντικό, γιατί φτάνουμε στο τέλος και πέρα από τους βαθμούς παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Είναι αβαντάζ οι δύο επιπλέον πόντοι που έχουμε».

Θεωρείς ότι είναι άδικο να μη βγαίνουν απευθείας οι πρωταθλητές;

«Φυσικά και είναι άδικο. Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να γίνει έτσι το πρωτάθλημα, πρέπει να το υποστούμε».

Η Κέρκυρα είναι από τις ομάδες που κάνουν rotation και μέχρι στιγμής έχει βγει. Πιστεύεις παίζει ρόλο το βάθος του ρόστερ σε αυτόν τον μίνι μαραθώνιο;

«Είναι στο σκεπτικό του προπονητή και από τη στιγμή που είμαστε πρώτοι οφείλουμε να πούμε ότι βγαίνει. Ο προπονητής έχει δείξει ότι εμπιστεύεται όλο το ρόστερ που έχει. Παίκτες που δεν είχαν πάρει συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παίρνουν τώρα. Όλοι οι παίκτες έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο».

Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα;

«Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι είχαμε πολύ βοήθεια από τον κόσμο. Είχε αρκετό κόσμο και σε αριθμό προσέλευσης και σε ένταση, παλμό . Ο κόσμος έχει δείξει ότι έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι να δώσει και το κάτι παραπάνω στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουν απομείνει».

Δεύτερη σερί άνοδος για σένα αν έρθει;

«Μακάρι να είναι και φέτος άνοδος σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ομάδα μου, ο Απόλλων, δεν τα κατάφερε, να μείνει στη Super League. Εύχομαι η Κέρκυρα αν βγει, να έχει μία καλή πορεία και του χρόνου. Είναι πολύ κοντά και μακριά οι δύο εβδομάδες που μένουν μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τέσσερα παιχνίδια και βλέπουμε».

Τελικά εσείς πως λέτε την ομάδα; Κασσιόπη ή Κέρκυρα;

«Στον ΟΤΕ TV μας λένε Κέρκυρα. Νομικά δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΕ Κέρκυρα. Αυτό γνωρίζουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι έχει κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό ισχύει. Είμαστε ΠΑΕ Κέρκυρα. Ίσως μερικές ομάδες που μας συμπαθούν να λένε ότι είμαστε η Κέρκυρα και άλλες που θέλουν να μας υποβαθμίσουν να μας λένε Κασσιόπη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα