Τα είπαν με Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Τα είπαν με Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Τα είπαν με Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και το ραντεβού του μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Νίκο Νταμπίζα, για την παραμονή του Κροάτη.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν και τη νέα σεζόν τον διεθνή αμυντικό που είχε εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο μέρος της φετινής χρονιάς. Η υπόθεσή του πάντως δεν είναι εύκολη από τη στιγμή που δεσμεύεται με τη Ντιναμό Μόσχας, όπου κι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο φτάνει τις 800 χιλ. ευρώ.

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ωστόσο ο εκπρόσωπος του «Σίφο», Μάριο Κνεζ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού και συζήτησαν για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Το περιεχόμενο της συζήτησης όπου φέρεται να βρέθηκε κι ο παίκτης δεν έγινε γνωστό, αλλά οι «πράσινοι» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υπόθεση.

Για να μείνει πάντως ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να συμβιβαστεί με τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στον σύλλογο, μιας και το «ταβάνι» φαίνεται ότι φτάνει στις 300 χιλ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα