«Oχι» Απόλλωνα για Ριζούπολη στην ΑΕΚ!

«Oχι» Απόλλωνα για Ριζούπολη στην ΑΕΚ!

bet365

«Πράσινο φως» για την μεταβίβαση των μετοχών στον Μονεμβασιώτη, έδωσε ο Ερασιτέχνης, που δέχτηκε το... βέτο του για να μην πάρει η ΑΕΚ την Ριζούπολη!

Έτοιμη να αλλάξει χέρια είναι η ομάδα του Απόλλωνα, αφού ο ερασιτέχνης έδωσε σήμερα το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών του Βελλή στον Μονεμβασιώτη.

Για να γίνει, όμως, αυτό, χρειάστηκε να... μπλεχτεί και η ΑΕΚ. Η Ένωση, που είχε επαφές για την χρήση της Ριζούπολης, έλαβε αρνητική απάντηση, αφού το νέο αφεντικό της Ταξιαρχίας έθεσε βέτο.

Όπως είναι λογικό, στον Απόλλωνα έβαλαν πάνω από όλα το καλό της ομάδας, οπότε αναγκάστηκαν να αλλάξουν «ρώτα», παρόλο που η πρωτοβουλία για την χρήση της Ριζούπολης από την Ένωση ξεκίνησε από τον ίδιο τον ερασιτέχνη. Η ΑΕΚ είχε ως σκοπό να παίξει στην Ριζούπολη, μέχρι να ετοιμαστεί η Αγιά Σοφιά...

Ανακοινώθηκε η συμφωνία
Αφού ξεπεράστηκε και το... εμπόδιο της Ριζούπολης και ο ερασιτέχνης έκανε δεκτή την απαίτηση του Μονεμβασιώτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το προσύμφωνο των δύο πλευρών.

Αναλυτικά: «Από το Δ.Σ. του "Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" ανακοινώνονται τα εξής:
Σήμερα Σάββατο 17/5/2014 και ώρα 12:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. για να ενημερωθεί για τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου και εκπροσώπων της "ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ." σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας του Συλλόγου και της εταιρίας.

Το Δ.Σ. ενέκρινε τα όσα κατ' αρχήν συμφωνήθηκαν και αποφάσισε να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας με την υποψήφια αγοράστρια εταιρία "ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ." που θα οριοθετεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δύο μερών σχετικά με τη χρήση του γηπέδου και των χώρων αυτού, καθώς και τα συναφή απορρέοντα θέματα.

Μετά την υπογραφή του προσυμφώνου αποφάσισε να εισηγηθεί στον κ. ΣΤ. ΒΕΛΛΗ την μεταβίβαση των μετοχών του στην εταιρία "ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ."
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΕΦ. ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα