Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τέλος οι Τραπ, Γκονσάλβες από Βέροια

bet365

Παρελθόν αποτελούν από τη Βέροια θα αποτελέσουν οι Πετρ Τραπ και Ίσμαελ Γκονσάλβες. Ακολουθεί ο Σισοκό. Από βδομάδα η συνάντηση Ντόστανιτς με Αρβανιτίδη.

Τα συμβόλαια που λήγουν στη Βέροια δεν είναι λίγα με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν από τη «βασίλισσα του Βορρά». Οι Κομόλοφ, Σιόντης και Ζεζίνιο είναι οι πρώτοι που... χαιρέτισαν, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Πετρ Τραπ, Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Οι δύο προαναφερθέντες ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου και απομένει η ανακοίνωση για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία τους με την ομάδα της Ημαθίας. Μάλιστα, τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Σισοκό, ο οποίος όδευε προς την παραμονή του στον σύλλογο, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Επίσης, δύσκολο να μείνει και τη νέα σεζόν είναι και για τον Γεωργιάδη.

Αντίθετα, μετά τον Όστοϊτς, σειρά θα πάρουν στις ανανεώσεις, όπως όλα δείχνουν, οι Αμαραντίδης και Βεργώνης. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ράτκο Ντόστανιτς και τη συνάντησή του με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, αυτή δεν έγινε σήμερα και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα