Στα χέρια Λάζαρος-Νατάλι!

Στα χέρια Λάζαρος-Νατάλι!

Στα χέρια Λάζαρος-Νατάλι!

bet365

Δύσκολες μέρες για τους Ελληνες της Μπολόνια μετά τον υποβιβασμό, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να έρχεται στα χέρια με τον Τσέζαρε Νατάλι.

Ο υποβιβασμός στη Serie B προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μπολόνια, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες επιτέθηκαν φραστικά στον αρχηγό Παναγιώτη Κονέ. Τα νεύρα όπως φαίνεται έχουν περάσει και στην ομάδα όμως, με τον Χριστοδουλόπουλο να έρχεται στα χέρια με τον Νατάλι στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Ενα φάουλ του Ιταλού αμυντικού κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού προκάλεσε την αντίδραση του Χριστοδουλόπουλου που έσπρωξε εκνευρισμένος τον συμπαίκτη του και στη συνέχεια -σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport- χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν. Αφού η κατάσταση ηρέμησε, ο Νατάλι απολογήθηκε σε ένα παιδάκι που παρακολουθούσε την προπόνηση και είδε όσα έγινε, δίνοντας του και μια μπάλα.

Τόσο για τον Χριστοδουλόπουλο όσο και για τον Κονέ οι Ροσομπλού περιμένουν προτάσεις για να τους πουλήσουν, με τον δεύτερο να φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Παλέρμο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα