Ζέκα: «Εκπληκτική σεζόν»

Ζέκα: «Εκπληκτική σεζόν»

Ζέκα: «Εκπληκτική σεζόν»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα έκανε λόγο για μία καταπληκτική σεζόν ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του.

"Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για όλους μας. Κερδίσαμε το Κύπελλο, βγήκαμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ και είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για όλους όσους δουλεύουν στο κλαμπ. Τον προπονητή, τους παίκτες, τους πάντες. Είναι κάτι το εκπληκτικό".

Πήρατε έναν τίτλο, ενώ πετύχατε και μια σημαντική διάκριση. Ξεχωρίζεις κάποιο περισσότερο από το άλλο;

"Και τα δυο είναι σημαντικά. Αυτό ήταν που θέλαμε. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο από τα δυο".

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον Γ' προκριματικό και θα βρει μπροστά του αρκετές ισχυρές ομάδες θεωρείς ότι θα καταφέρει να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ;

"Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε αυτό. Τώρα τελειώσαμε την σεζόν, ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε τον χρόνο με την οικογένεια μας και να το ευχαριστηθούμε και μετά να σκεφτούμε τους αντιπάλους της επόμενης σεζόν".\

Ποιο ήταν το σημείο "κλειδί" στην διάρκεια της σεζόν; "Δεν ξέρω. Το σημείο "κλειδί" ήταν όλη η ομάδα. Οι προπονητές, το επιτελείο, οι παίκτες, ήμασταν όλοι ένα, μια οικογένεια και αυτό θεωρώ ότι ήταν το κυριότερο σημείο".

Με το συμβόλαιο σου τι γίνεται έχουμε κάποια εξέλιξη; "Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι τώρα. Θα τα πούμε στο μέλλον".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα